onsdag 26. mars 2014

I hus!

Endelig! Vi er i hus igjen, og det er så DEILIG!! Det er straks tre uker siden vi bestemte at NÅ er det klart nok, nå blir vi her over natta. Håndtverkerne begynte å bli ferdige, vi hadde strøm på de viktigste kursene (komfyr, bad, gulvvarme) da vi en fredags kveld fant ut at dette er kvelden!

En veldig ivrig meg, en litt mer skeptisk mann og noen veldig begeistra unger tilbragte første natt i "nytt" hus, og det var HERLIG! Da ungene var i seng fyrte vi opp i ovnen, fant fram ei flaske spumante fra kjelleren og feiret at vi var hjemme igjen.Ukene har gått ekstremt fort, vi jobber jo begge to og har brukt all fritid til å rydde, pakke ut, få på plass møbler, henge opp lamper, vaske støvete klær fra kjelleren, fikse og ordne. Etter tre uker har vi tømt containeren der alt innboet vårt har vært lagret, og vi har faktisk pakket ut det meste. En del er kjørt på Fretex eller gitt bort via finn.no og ting er sånn noen lunde i orden.


Altså - ting er jo ikke helt på plass...  men vi har all verdens tid til å bo oss inn. De store tingene er på plass, som sofa, senger, bokhyller, garderobeskap, mens alle detaljene er sånn som får komme etterhvert. De møblene vi hadde fra før (eller som jeg har kjøpt på loppis eller finn.no undervegs...) er på plass, små møbler flyttes stadig rundt, og jeg har et nokså stort forbruk av "skoletyggis" - utrolig hva som kan henges midlertidig opp med det.


Det er helt ubeskrivelig deilig å være hjemme igjen. De fem månedene hos mamma og pappa kjennes veldig lenge siden, og vi er godt i gjenge med den helt vanlige hverdagen vår igjen. Det er fortsatt masse å gjøre, blant annet er ikke kjellerstua ferdig, men vi kan gå til skolen, jeg kan gå til jobb, og vi bor alene i vårt eget hus meg våre egne ting. Både store og små kan invitere venner med hjem, ungene har fått hvert sitt rom, sola skinner og fuglene kvitrer. Jeg tror det blir en veldig, veldig bra vår!

PS: hvis du vil se fler bilder fra huset, ligger det noen fler på instagram, se lenke i margen til høyre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...