mandag 23. april 2012

Små fargeklatter

Selv om våren har kommet, er det ikke så veldig fargerikt ute. I hagen vår går det mye i grått og brunt foreløpig. Minstejenta og jeg var på by-tur i dag, og vi kunne ikke stå oss for denne lille hage-fargeklatten:
Er den ikke utrolig søt? Jeg mener - tekanne-vannkanne. Kan det bli morsommere? Jeg gleder meg allerede til å vanne alle sommerblomstene med denne. Den kostet under fire tiere hos Søstrene Grene - og vi valgte den alle knæsjeste fargen, rååååsa.

Jeg er ikke den som skaffer meg så mye hage-stæsj i knæsje farger (med tre barn blir det liksom nok med alle leker og andre sommer-effekter som lever sitt eget liv i hagen). Allkevel - noen ganger bare MÅ jeg. Og jeg lurer på om jeg har fått en greie for vannkanner i plast. Her er nemlig en jeg kjøpte (den er liksom minstemor sin altså, hihi). Verdens søteste plast-elefant (fra Indiska, så klart...)

Det er nesten så jeg håper jeg ikke kommer over fler sånne søte kanner, for egentlig har vi vel nok nå. Eller hva synesdu?

7 kommentarer:

 1. De var supersøte!! Ligger butikken i Oslo?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tenker du på Søstrene Grene? Jeg vet ikke - det ligger i allefall en her i Trondheim :)

   Slett
 2. Søte ♥
  Selv har jeg en frosk med gullkrone :) En froskeprins-vannekanne :)

  Ha ei fin ny uke!

  SvarSlett
 3. Søteste tekanna, hmmm. Kanksje jeg må på Søstrene Grene i morgen ;)

  SvarSlett
 4. Jeg har sånn elefantvannkanne i rosa, herlig :D

  SvarSlett
 5. Hehe.. festlige begge to. Supersøte rett og slett! :)

  SvarSlett
 6. Hihihi! Det fine med sånne ting til under fire tiere er jo at dersom det knæsje skulle ta HELT overhånd (spør hun som vet hva hun snakker om!) så kan man gi den til loppemarked og spre the colour LØØØV videre til andre også! :) * i siget* Men du... Østfold? Kom til Vestfold også, da vel!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...