mandag 13. juni 2011

Overveldet...

 
 
 
Jeg er litt overveldet i dag. Føler at  heledet alltid er klær og bøker og garn og leker og greier som flyter over alt i hele huset.

Nå det i tillegg regner ute for n'te dag på rad, det føles som jeg har stått opp med feil bein hver morgen hele helga, og jeg fortsatt har lyst til å legge meg igjen etter å ha sovet 10 timer, hjelper det ikke at det er langhelg og fri. Snarer tvert imot...

Unger og mann er gode og blide og ganske tålmodige selv om jeg går rundt med en liten svart sky svevende over hodet. Jeg drømmer om sol og deilig ute-vær, stort hus med egne rom til ungene, hobbyrom, TVstue og kanskje en bitteliten rydde-dame.

Ja, ja. Det kommer vel bedre dager med sol og overskudd. I mellomtida får jeg prøve å hygge meg som best jeg kan mellom barneklær, garnnøster, halvskitne klær og papirklipp...

19 kommentarer:

 1. Åh! Dette var jo egentlig NYDELIG å se. Er glad det går en liten realitetsorienteringsbølge over interiørbloggenorge. Du er ikke den eneste som har det sånn, gitt! ;) Likte særlig godt sofabordbildet, der er det høy gjenkjenningsfaktor! Håper dagen kommer seg litt etterhvert! :)

  SvarSlett
 2. Smileull skrev det jeg skulle si. Bare at det er kjøkkenbildet som jeg kjenner meg godt inn. Håper skyene både over hodet og ute flyr snart sin vei!

  SvarSlett
 3. Deilig å se at andre har det sånn som oss.
  Vi er tre delt på 50 kvadrat,
  som også drømmer om hobbyrom og hageflekk.

  Håper skyen har blåst bort og at dere har en fin pinse :o)

  SvarSlett
 4. Herlig realitetsblogging!! Hva har nå den steinen og taperullen ved komfyren å gjøre? haha, kjenner meg sånn igjen - dette kunne vært vår komfyr og generelt vårt rot. Det skal synes at det bor folk i husene! Særlig når det bor barn der :). Hurra for deg som tør å vise fram rotet!
  Ellers så håper jeg regner forsvinner som dugg for solen snart. Uteliv gjør alt så mye lettere.
  Beste hilsen Astrid

  SvarSlett
 5. Kjenner meg igjen her ja... ;)

  SvarSlett
 6. slik er det ja, akkurat slik!
  dårlig vær gjør ting litt drygere enn det liksom må være, men vi får satse på bedre tider!
  trange hus er litt hemmende når man har så mye kreativt man har lyst til å prøve!

  SvarSlett
 7. Å så deilig å se at det ikke bare er her i Fjøset det ser ut som både bomber og lyn har vært på ferde i løpet av helga :) Så lite inspirerende å rydde, når de roter bak ræva di lenge før du har kommet deg ut av rommet.....
  Det kan bare bli bedre :))

  SvarSlett
 8. Det var et (eller mange) sabla kjent syn må jeg si... :P

  SvarSlett
 9. Noen dager er det bare sånn. Det er litt godt å se at det også gjelder til vanlig så strøkne bloggdamehjem!

  SvarSlett
 10. Hehe... Vi var 4 på 25 kvm i helga. Det ble litt klamt etterhvert. Særlig når drømmen var borte i over et halvt døgn og trøtte voksne ikke fikk kaffe. Bæresele gjør derimot susen:)

  SvarSlett
 11. Takk for gode kommentarer - det varmer et litt slitent dame-hjerte

  Ang. "til vanlig strøkent" - mammaen min kommenterte en gang at jeg måtte ha måkt unna en del rot før jeg tok bildet - og det stemmer nok ofte ;) Jeg har ingen intensjoner om å lage en perfekt-hjem-blogg, men det er jo ikke rotet jeg vil vise fram mest heller :) Men - det er ikke hemmelig at det sjelden er strøkent her sånn til hverdags. Tror det gjelder de fleste bloggere som bor med barn, jeg... også de "strøkne interiørbloggerne".

  SvarSlett
 12. Yess! Så flott! Blir glad av å se bilder fra en vanlig heim. Kjenner meg veldig godt igjen:)
  Flott blogg du har!
  Inger

  SvarSlett
 13. Så herlig å se :)
  Vi bygget ut huset for å få bedre plass og mer orden. Det eneste vi fikk var mer plass å rote på. Håper finværet kommer til Trodheim snart, så kan vi flytte ut i hagen og glemme rotet inne :)

  SvarSlett
 14. Fantastisk! Jeg digger bloggen din, og dette må være det beste innlegget noen gang! Det er dessuten ytterst sjarmerende også i overveldet tilstand, det hjemmet ditt!

  SvarSlett
 15. Jeg blir glad langt inn i hjertet av å se og lese at det er flere som har det rotete. Det er så ofte jeg ikke ser enden på rotet, og ikkenoe av rotet er mitt! Gah!
  Takk for herlig innlegg :) Og håper det blir lettere for deg å stå opp med riktig fot!
  Jeg gjorde det i dag, da det var sol og blå himmel. Men nå - som det er oppvask og leker og klær som må brettes osv osv osv, og det i TILLEGG er overskyet med regn, ja da føles ikke humøret helt på topp

  SvarSlett
 16. Kjære deg vi er flere :) Tro meg, sånn er det her også.Synes det er kjempe slitsomt men slik er det.Noen ganger bare lokker jeg øynene og slapper av :)Tenker jeg tar det i morgen!Men tross alt "rotet" så har du det fint synes jeg.Og en fin blogg :)

  SvarSlett
 17. Å, så veldig veldig kjent! Særlig sofabordet fikk meg også til å le megetsigende...

  SvarSlett
 18. Herlig ! Tusen takk. Føler meg ikke lengre så alene og mislykket lengre <3

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...