tirsdag 14. juni 2011

Starten på en ny samling?

    

Jeg har kommet over to sånne krus i det siste - og det er akkurat sånne vi hadde på hytta da jeg var lita! (hyttekrusene var uten trykk - men samme modell fra Figgjo).

Nå lurer jeg på om det kan være starten på en ny samling? Krusene har perfekt størrelse, er ekstremt stabelbare, jeg elsker kaffekopper uten hank, og det er jo så mange fine mønster fra Figgjo jeg kunne tenkt meg å samle på - men jeg har ikke plass til (eller bruk for) hele serviser...

Eneste jeg kan komme på som mot-argument er at hvis jeg begynner å samle, så finner jeg sikkert ikke fler. Eller kanskje akkurat dette kruset ikke finnes med så mange ulike trykk? Kanskje jeg skal samle på dem i hemmelighet? Hihi.

Må forresten takke alle dere fine menneskene som kommenterer innleggene mine ♥♥♥ Det var innmari godt å få så mange oppmuntrende kommentarer til "Overveldet"-innlegget mitt. Jeg er ikke sånn som snakker så mye om de dagene som ikke er så gode, så da er det godt å få fine tilbakemeldinger.

Dagen i dag er litt bedre - jeg har vært i skogen og avlevert 1.klassing som skal campe med klasen i natt - deilig med kjøretur på sommergrønne landeveier helt alene i fred og ro (i allefall på vei hjem),  jeg var innom Fretex og fant en fin gul (og billig) parasoll og et par helt nye blomstrete sko og fikk ryddet litt på jobb på vei hjem. Nå tror jeg jeg er klar for bursdags-maraton til helga... (her skal feires både 7 - og 10-årsdag på søndag - hjelp!)

8 kommentarer:

 1. For noen finfine kopper!! Bursdagsmaraton er jammen travelt, men det klarer du fint!! Ha ei fortsatt super uke! :)

  SvarSlett
 2. Så fine kopper! Jeg synes du skal samle på slike. Men selvfølgelig late som du ikke skal det, slik at du er sikker på at du finner flere. ;)

  SvarSlett
 3. Synes absloutt du skal samle på disse!
  Og så skal jeg ha øynene åpne om jeg kommer over noen i serien.

  Loveju!

  SvarSlett
 4. Du og du her var det mye lekkert!
  Er det ikke fantastisk med deilige te/kaffe-kopper? Jeg har samme dille, men akk o ve ikke nok skapplass jeg heller.

  Nyt sola!

  Anne Therese Ü

  SvarSlett
 5. Så kule! Jeg har faktisk en mugge som den med gule blomster på! Det er en lite skår på tuppen av den, dessverre, men den er fortsatt en søtnos! Du kan få den om du vil ha den! ;)

  SvarSlett
 6. Hihi, du KAN få slippe å møte meg da, jeg kan sende den i posten! Eller så kan vi avtale en plass jeg kan sette den fra meg, forlate den, så kan du hente den når jeg får gått! Hehehe...

  SvarSlett
 7. oj! de var kjempefine!! ikke sett dem før!

  SvarSlett
 8. Hei, det er jammen ikke verst å bo 5 personer på 60 kvadrat! Kjempebra gjort syns jeg :) Selv bor jeg på 21 kvm, og synes det er mer enn rikelig plass for meg alene. Men nå glemmer jeg meg her, det var krusene jeg falt for, spesielt den med gule blomster på, skikkelig sommerfølelse :)

  Har lagt meg til som følger :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...