lørdag 24. september 2011

Godt utnyttet - mer soverom

 
 
 
Mer fra soverommet vårt - her er det meste av plassen utnyttet. Hyller, kasser, bokser, skuffer... Det er trangt under skråtaket, men på den andre siden er det 2,8 m under taket og god plass til oppbevaring oppå skapene. Bak hodegjerdet på senga er det et bittelite kott med plass til soveposer, under sengene er det skuffer...

Det er gjennomgang her, fra trappa som kommer opp i hjørnet, til barnerommet innenfor, men ut over "korridoren" midt i rommet er det godt fylt opp her. Skap på den ene veggen, og senger under skrå-taket.

Jeg elsker bildet av Ida Lorentzen, det gir liksom et rom i rommet, en illusjon av litt mer plass. Alt for stort for vår lille stue, men fint her oppe.

Leksikonet tar alt for mye plass, men jeg har et sentimentalt forhold til gode, gammeldagse papir-leksikon, og når det har skinnbind og gullsnitt... de får stå intil videre i allefall.

Kneveggen ble ble revet ut for å få plass til sengene, og siden vi ikke har noe ekstra rom ble det aldri malt der inne, men det klarer vi å leve meg til vi får ånden over oss.

Vi drømmer jo om litt mer plass etterhvert, men vi klarer oss helt fint her foreløpig. Heldigvis - så kan vi fortsatt være kresne og nekte å flytte til en bydel mer rimeligere leiligheter 

8 kommentarer:

 1. Dere er innmari gode på å utnytte plassen altså!
  Det må VI lære av...

  Må si at jeg gruer meg litt nå altså...når det nærmer seg vinter og så mye mer klær, sko, utstyr samt vått tøy rundt omkring i gangen...Men jeg skal puste dypt og tenke POSITIVT.

  Det nærmer seg vell avreise for dere snart, heldigriser ;) Klæm

  SvarSlett
 2. Liten plass gjør at man må være kreativ og oppfinnsom når det gjelder lagring og praktiske løsninger :) Og det er dere verdensmestre på :))
  Klæm

  SvarSlett
 3. Jeg synes dere har et veldig koselig soverom. Også er jeg imponert over de gode løsningene som dere har skapt, det er så lurt med praktisk oppbevaring på trang plass.
  Ha en god kveld:-)

  SvarSlett
 4. Kjempekoseleg soverom! Vi har også lite soverom og skråtak, kanskje vi rett og slett skal flytte senga inn under skråtaket og frigjere litt meir plass (eller - FÅ plass til ei større seng?)

  Klem

  SvarSlett
 5. Fline dere er til og utnytte plassen deres i huset :)Ser ut som dere har det innmari koselig !:)

  SvarSlett
 6. Imponerende utnytting av plassen. Føler jeg har litt å lære av deg. :)
  Kan ikke se at du har sendt meg adressen din.. Send den til: ientretregmailcom. Har en liten pakke som er klar til å sendes avgårde. :)
  Ha en finfin ny uke.
  KLEM fra Inger-Lise

  SvarSlett
 7. Det ser kjempefint ut:) Ja det er noe med ekte leksikon i papir, jeg vil at barna skal bruke leksikon og ikke bare google alt! :)

  SvarSlett
 8. Så himla läckert ditt hem ser ut att vara så varmt och inbjudande! Koseligt ;)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...