tirsdag 4. oktober 2011

Soverom #3

Det er visst på soverommene det skjer for tida! Med to skolejenter i hus (2. og 5.klasse) har vi merket at 2.klassingen har behov for et eget arbeidssted. Hvor det skulle være hadde jeg ingen anelse om... Ikke før en lørdag morgen da det plutselig slo meg hvordan vi skulle ordne det.

Og snakk om flaks! Pappaen var i godt slag den dagen, så i løpet av helga var planen satt ut i livet...

Sånn som dette så hennes del av barnerommet før:


Jeg kom på at da jeg var liten, hadde jeg "himmelseng" under skråtaket, og skråtak er det nok å ta av der oppe! Demed ble det slik:

  
 
...og mens jeg skriver nå, stitter mannen på stuegulvet og skrur sammen en liten skuffe-seksjon som skal stå under skrivebordet. Jeg er fornøyd, og 7-åringen er veldig fornøyd! Nå kan hun sitte i ro og fred med lekser, og ikke minst perler uten at lillesøster på 2 1/2 kommer og forstyrrer ♥

Jeg hadde faktisk ikke trodd at det var mulig å få inn et skrivebord der oppe, så nå lurer jeg veldig på hvilke andre smarte løsninger det er jeg ikke "ser" her, hehe.

Har du noen innredings-knep du kanskje ble litt overrasket over, som du er spesielt fornøyd med hjemme hos deg?

9 kommentarer:

 1. Jeg gir meg ende over! Ekstremt godt gjort å få plass til skrivepult inni der! :D Og så så fint som det ble, da. :) Jeg har forresten nevnt deg blant mine favorittblogger i dette nummeret av Mamma! (Skal snart få lagt ut bilde...)

  SvarSlett
 2. Så smart! :-D Veldig inspirerende å se hvordan du får plass til så mye på så liten plass, kjenner jo at nå som ungene vokser så trenger de mer plass, og vi har bestemt oss for å bli her vi er hvertfall etpar år til, så inspirasjon til å bo mange på liten plass trenger jeg ;)

  SvarSlett
 3. Fantastisk! Jeg blir så inspirert:)

  SvarSlett
 4. Knallsmart!! Løsningene dukker ofte opp når man minst venter det ;)
  Klæm

  SvarSlett
 5. Det var smart, fint ble det også :)

  SvarSlett
 6. Oj det ble jo knall!!

  Lure ideer er flott!!!

  SvarSlett
 7. Så fint det ble!
  Vi har ikke skråtak i heimen, men ei sånn halvhøy barneseng på Almarommet var perfekt for oss. Rommet hennes er lite, men når man fikk en leke/kosekrok under senga hjalp det mye.

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...