fredag 28. juni 2013

Byggeplass på vent

Akkurat nå bor vi på en byggeplass i hvilemodus. Og det er egentlig helt greit. Slutten på skoleåret er alltid hektisk,  så det er deilig å ha tomta litt i fred etter gravinga og muringa i vår.  Akkurat nå ser inngangen vår sånn ut - den gamle trappa leder opp til ei flott gangbru over "bassenget" som skal bli kjellerstue-gjesterom-hobbyrom.

 

Vi har fått levert materiale for en liten formue - enorme pakker er stablet over alt der det er plass. Det er som et stort venterom, der alt har pause til snekkerne dukker opp. Jeg gleder meg til de skal komme og pakke opp pakkene og begynne å sette sammen alle bitene. Jeg GLEDER MEG SÅNN!!!


Hagen foran huset og innkjørselen har blitt litt trist og grå etter graving og grusing, så intil snekkerne kommer får sommerblomster friske opp i alt det grå. Hele påbygget er gjerdet inn (snekkeren tar HMS-ansvaret på alvor) så vi er god rammet inn i stål-netting.

 

Og mens vi venter på at store ting skal skje, tenker jeg litt på årene som kommer. Den store klatrerosen som sto her skulle jeg redde unna, men den hadde frosset ihjel i vinter. Neste år blir det nok en høy platting her, men jeg planter klatrerose og klematis så de kan bli store så fort som mulig.


Vi koser oss ute når det er oppholds, og nyter at vi plutselig har mangedoblet oppholds"rommene" våre. Når det regner sitter jeg inne og leser blader og blogger og planlegger hvordan huset skal bli inni. Hvilke fliser skal vi ha på badet? Hvor mye skal vi renovere på kjøkkenet (det skal nemlig utvides)? Hva slags golv skal vi ha?

Dette blir så bra! Og har du - eller noen du vet om - en god blogg eller andre tips til hvor jeg finner masse inspirasjon, tar jeg veldig gjerne imot tips!

2 kommentarer:

  1. Så spennende med dette prosjektet! Det blir sikkert veldig godt for dere å få litt mer plass. Gleder meg til å se mer!

    SvarSlett
  2. Så fint innlegg! Jeg føler at vi har bodd på anleggsområde siden vi overtok tømmerboligen..men det er bare noe en venner seg til, tror jeg. Vi har senket skuldrene og koser oss tross at isolasjonssekker og skruepakker krangler om den bittelille ledige plassen vi en gang hadde til å sette fra oss støvsugeren... ;)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...