mandag 14. januar 2013

Bedre plass(utnyttelse) i stua

Med tre unger i ei stue på ca.18 kvm blir det av og til litt liten plass til lek og sånt. I jula kom det mye ny lego i hus, og med enda mindre plass på barnerommet (som dessuten er nokså kaldt til daglig) trengte vi mer leke-plass i stua. De hadde et lite bord med stoler fra før (som du kan se her ) men det er alt for lite når tre barn skal leke med lego.


Heldigvis for oss har vi en hendig mann i huset. Eldstejenta og jeg reiste for å kjøpe bordbein på IKEA mens mannen fant fram og kappet til en rest av ei benkeplate. Bein ble skrudd på, plata ble pusset og lasert, og voila! Nytt leke-bord med god plass! (God og god, forresten, alt er jo relativt... hehe)


Det gamle bordet og stolene får plass under det nye, og kan trekkes fram når de to minste trenger et lite spisebord. Under der igjen er det plass til en stor oppbevaringskurv.

Vi begynner å bli klare for å bygge på huset alle fem, men nå klarer vi oss litt lenger på den lille plassen vi enda har. Byggesaksbehandlinga er i gang, noen formaliteter må avklares, men forhåpentligvis er alt i boks i løpet av noen uker nå. Vi gleder oss!!

1 kommentar:

  1. Så praktisk! Dere tar plassutnyttelse til et nytt nivå! ;)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...