tirsdag 22. januar 2013

NIB-utfordring: vis oss din TV

Norske Interiørblogger (NIB) har i samarbeid med IKEA kjørt i gang en utfordring med tema "Vis oss din TV". Det er alltid gøy å følge med på NIB sine utfordringer,  der er det mye inspirasjon å hente!

Selv har jeg sjelden deltatt, men akkurat TV-plasseringen er noe av det jeg er mest fornøyd med i den bittelille stua vår. Lyset begynner dessuten å komme tilbake så smått, da er det mye morsommere å ta bilder!


TV-møbelet vårt er et gammelt funn fra finn.no - først bodde det noen år i butikken jeg drev tidligere. Jeg var veldig glad i den gamle toalett-kommoden, og måtte pønske ut et nytt liv for den da jeg stengte butikken. Vi skrudde av speilet, fjernet skuffer og bakvegg, og VOILA! TV-benk!

  

Her i huset elsker vi jo multi-funksjons-møbler, så benkeplata brukes også til avlastning, rot og skrot, legobygging, tegning, papirer, ting som trenger et midlertidig hjem, PC-bord, og sikkert mye annet.

Skuffene i midten måtte ofres for å få plass til alle boksene. Kanskje penere om de hadde vært skjult, men vi valgte å la det praktiske trumfe det estetiske denne gangen. Nå har de fått nytt liv på golvet, alle de små spesial-lego-klossene ligger i dem, sirlig sortert.


Husets "IT-hjerte" bor også her, så sammen med harddisk-opptaker, Wii og forsterker bor det også en PC. Den kan brukes til nettsurfing, høre muskk og alle vanlige PC-ting. CDene våre er lagret digitalt, og det går såklart an å bruke Spotify o.l. Det var litt trist å rydde vekk alle CDene, men vi fikk jo en del ledige hyller etterpå...Jeg er veldig fornøyd med hvordan dette fungerer, og elsker kroken med den gamle lenestolen. Når jeg er lei av å se stua fra samme gamle vinkel koser jeg meg her. Strikker, nyter dagslyser fra vinduet, tar en kaffe, eller bare betrakter kjøkken og stue fra en ny vinkel for å se om det er noe spennende som kan gjøres...


For mer TV-benk-inspirasjon kan du besøke NIBs utfordring. Mange fine bloggere har lagt ut sin TV-krok, stikk inn og ta en titt!

11 kommentarer:

 1. Så røfft og kult!
  Gøy med retrostilen :)

  Vår tv-krok er ikke så fin...lagde innlegget for litt humor om vår krok.

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig kult blogginnlegg om TV-kroken din, herlig forfriskende :)

   Slett
 2. Måtte le av kommentaren din. Morsom! Jeg syns tvkroken din er aldeles herlig!!! :) Vi er heldige som bor med IT-hjerter ;)

  Marthe

  SvarSlett
 3. liker den tv-benken din altså:)! Morro med gamle møbler under tv`en:) Lykke til u utfordringen:)!

  SvarSlett
 4. Så fine bilder! Det tv-møbelet var jo bare så fiiiin! Skikkelig sjarm og sjel i den. Du har klart så fint å blande nytt og gammelt her. Dyktige du. <3

  SvarSlett
 5. Fint! Vi har tven vår på en gammel ufungerende radio med alle boksene gjemt bak en dør. Praktisk med tanke på den klåfingra ettåringen, men ikke så praktisk å måtte reise seg hver gang man skal skifte kanal. Veldig fint lappeteppe forresten :)

  SvarSlett
 6. Hei igjen og tusen takk for koselig kommentar på bloggen min:)! Ja, det er deilig med pasteller nå som det går mot vår:)! Ikke lenge til nå! Men klarer ikke vente så våren er kommet til stuen;)Jeg synes du stadig popper opp med spennende og kreative bilder fra huset deres:)! Spennende å følge deg! Og heia den tv-benken altså;)! KLem fra Iren:)

  SvarSlett
 7. DET var en tv-benk etter min egen smak også ja, kjempetøff!! :D
  Her er det en ting som er på vent, jeg finner ingen som er riktig i pris, utformning og plass. Vi har ganske mye teknisk utstyr, nerder som vi er, så jeg får lete en stund til, er jo ikke noe hast, har jo en stygg en som funker som bare det... :P

  SvarSlett
 8. For en koselig tv-krok du har :) Og kjempetøff tv-benk! Ser for meg at det må ha vært en flott toalettkommode i sin tid - snakk om å ha fått et nytt liv! Lykke til i utfordringen og ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 9. Så koselig dere har det!
  ELsket veggen med stjerner og pompomer - elsk!

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken, her er det full rulle hele uken, før vi avslutter med en helg på Beito.

  Smil og klem
  -Maia

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...