søndag 18. august 2013

Nå bor vi i stua

Nå som andre etasje er anleggsområde har vi flyttet ned i første etasje; et lite kjøkken + stue på, tjah, 17 kvm? Stua er forvandlet til sove- og oppholdsrom. Foreløpig har vi såvidt prøvd å sove her alle fem, og det er egentlig et veldig koselig soverom. Om morgenen stables madrasser og dyner sammen til en riktig prinsessen-på-erten-seng.


Lenestol, salongbord og annet dill og dall er kjørt på lager sammen med mesteparten av bøker, DVDer og alt annet vi tror vi kan klare oss uten i noen måndter. Ungene koser seg i kjempestor felles-seng om morgenen, og det blir mye kose-mosing (i allefall i helgene...)Selv blir jeg gjerne liggende og se i taket, bokstavelig talt. Etter en del fram og tilbake har vi nemlig bestemt oss for å rive retro-taket i stua. Vi liker det veldig godt, men stua er så mørk om vinteren at vi har blitt enige om at at vi vil trives medre med hvitt. lyst tak.


Og ute i gangen har snekkeren satt opp sperrebånd i trappa, de har begynt å skjære hull i taket oppe. Trappa skal flyttes, men vi håper det går greit å løsne både trapp og gelender i ett stykke, slik at vi kan beholde den som den er. Hele den nye planløsningen er designet rundt denne trappa, så det BØR virkelig gå...


Til uka skal de fortsette på det utvendige taket, jeg håper huset blir tett igjen før det blir skikkelig våt høst. Far i huset har allerede begynt å rive innvendige vegger der oppe. Vi kjenner på at det er litt fælt å rive ned så mye originalt, panel og listverk fra 20-tallet og trekte tak, men det må til.

Bilder fra andre etasje kommer, så får dere se hvordan det ser ut der oppe. En ting er sikkert; det er ikke sånn som det var før...

1 kommentar:

  1. Alt går hvis man er sporty sånn som dere!! :)
    Lykke til!

    Klæm Siw

    SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...