mandag 28. februar 2011

Et par problem-områder...

Etter å ha vært på vinterferie ei uke er vi hjemme igjen, og mor er full av pågangsmot - nå skal det røskes opp i to problemområder i stua! Ett lite - og ett litt større. Når det går mot lysere tider er det moro å finne på noe nytt - kjøpe en blomsterbukett, eller sette i gang med litt større prosjekter.

Selv om vi snart har bodd her i 11 år er det stadig endringer og nye behov som dukker opp. Enkelte løsninger er helt åpenbare mens andre må grubles litt mer på, og i dette tilfellet tror jeg jeg har ett prosjekt i hver kategori.

Den lille utfordringen er å få orden på "hjemmekontoret" mitt. Jeg driver min egen bedrift, og må ha en del papirer og andre saker og ting liggende her hjemme. Akkurat nå er alt stablet inn i ei hylle der det råder et salig kaos (et puslespill har jammen også lurt seg inn - enda det har en egen hylle...)Her må det systematiseres! I den ene hylla ser jeg for meg brevordnere med åpning på langsida, sånne brevhyllegreier som kan stables oppå hverandre. I tillegg kan jeg kanskje sette inn en ny hylleplate (takk til IKEA som fortsatt lager BILLY ;) ) Øverst må jeg rett og slett arkivere alt som er eldre enn 2010, og kjøpe noen nye permer.

Den litt større utfordringen er stereobenk-området. Da vi fikk vegghengt TV tenkte jeg å fjerne hele greia og få et litt mindre møbel som bare rommet PCen, forsterker/tuneren og digi-boksen. Nå heller jeg mot å få tak i et større møbel som kan romme nevnte dingser + skriveren + noen oppbevaringskasser/skuffer/kurver.

 


Her er de største utfordringene høyttalerne og boksene inni benken. Særlig PCen (til venstre) som er veldig mye dypere enn de fleste hyller.

Høyttalerne skal opp på veggen over vinduene - manne min har bestilt A510 fra Jamo i hvitt - det blir antagelig diskret og pent selv om veggene er litt gulhvite.

bilde fra JAMO

Nå må jeg finne en god løsning på plassen under TVn. Jeg har sett en nydelig benk hos RomantiskRetro, men lurer litt på om det blir litt for røft. Elsker denne benken allikevel - og kan jo la den inspirere meg!

Bilde fra RomantiskRetro

Det er også mye fint i "Galleri oppbevaring" hos Norske Interiørblogger -  masse inspirasjon å hente! Nå må jeg bare finne det som fungerer perfekt her - kom gjerne med innspill, tips og lenker! Oppfølging kommer garantert fra min kant også.

3 kommentarer:

 1. Herlig innlegg!
  Kjenner meg så godt igjen.
  Jeg har også et par slike problemområder. Det har vi vel alle kanskje...

  Men du som er dronning av system; jeg har STOOR tro på at du får til å løse de utfordringene!

  SvarSlett
 2. Ah, vi har alt for mange ting, blir liksom aldri orden i sakene. Lykke til med systematiseringa.

  SvarSlett
 3. Så koselig stue du har :)
  -Silje.

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...