onsdag 16. februar 2011

Velkommen til seksti delt på fem!

Jeg har lenge tenkt på å skrive blogg. Som mamma til tre, kone, selvstendig næringsdrivende med alle interessene disse rollene fører med seg, skulle det jo være nok å skrive om. Da jeg gikk på skolen fikk jeg S på stilene mine og høre at "du blir nok noe som har med skriving å gjøre du!" Skulle tro løypa var lagt, ikke sant?

De siste årene har jeg tenkt og tenkt på alle de spennende tingene jeg skulle skrive om, de flotte bildene jeg skulle ta og alle de dype tankene jeg skulle dele... men det ble liksom ikke noe av.

Men så en dag - mens jeg bladde meg gjennom min gode venns An Magritts RomantiskRetro, så kom det til meg: jeg skal skrive om å bo trangt. Ikke om å ha en helt vanlig bolig for fem personer. Nei. Om å bo TRANGT. Retter sagt fem personer på 62 kvadratmeter. Det er hyggelig og intimt og alt det der, det byt på gleder, men også utfordringer.

Jeg har hørt begrepet "compact living" - det er visst den trendye betegnelsen på sånn vi bor, mange personer på liten plass i urbane strøk. Det er både trendy og miljøvennlig, visst. Derfor kommer bloggen min til å handle om både familieliv, miljø og interiør.

Så - med dette innlegget erklærer jeg Seksti delt på fem som åpnet - så får vi se hvordan det bærer avsted og om det jeg skriver vil fenge andre. Velkommen med på ferden!

3 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg fant deg via Gunda! Så artig å se hva dere får til på liten plass. Vi er to på 50 kvadrat og jeg synes det er fullt... I sommer får vi en bebis, så våren skal brukes til å gjøre om litt hjemme, slik at vi og bebisen får bra løsninger på oppbevaring og det å bo sammen!

  Ha en fin søndag!

  Hilsen Solrosa

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar! Og det går bra å bo trangt selv med barn - tror mye sitter oppe i hodet! Nå har vi kjeller og litt sånt i tillegg til de omtalte 60 kvmene, pluss en liten hage som er bar vår, men det er godt at ungene vanligvis komme en om gangen, så får man tid til å justere plassbruk og livsstil etterhvert som de kommer til ;)

  SvarSlett
 3. For ein koseleg blogg du har! Eg har lest frå idag = 21. mars, og heilt tilbake til start.

  Synes du skriver bra, og så er det jo masse gode tips her. Me er også fem i familien, og sjølv om me har dobbelt så stor plass med våre 120 kvadratmeter, så trengs det alltid masse tips på korleis ein kan klare å stuve bort alt saman!

  Venleg helsing Ellen

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...