fredag 8. april 2011

Syrom i miniatyr

Vi har jo ikke så mye plass, og noe hobbyrom har vi i allefall ikke plass til... allikevel jobbet jeg faktisk med å sy produkter til barn i et par år (når jeg tenker på det nå blir jeg litt imponert av meg selv, hihi). Istedet for syrom har jeg kjøkkenbord og en syskuff på kjøkkenet. Vil dere se?

Her har jeg ryddet for anledningen. Alt som trengs for å sette i gang skal befinne seg her, da er det bare å slenge maskina på bordet, trekke ut skuffen og sette i gang (under saksene bor serviettene våre, her utnyttes hvert eneste lille rom som blir til overs...)


I tillegg må jo stoffet oppbevares et sted, og med min fortid som stoffavhengig har det blitt et godt lager... (og jeg kvittet meg med ganske mye en gang i fjor altså, og har enda en stor (eller var det to?) plastkasse i kjelleren)

Takket være god plass og stor takhøyde på soverommet har jeg klart å holde av to store garderobeskap på soverommet, der oppbevares garn og stoff og bånd og alt tilbehør som ikke får plass i skuffen nede.

    

Da er det bare å sette i gang med nye prosjekter...

   

...bare de blir ferdige før middag, hvis ikke kan det fort bli litt litt grisete når maten er klar og skal på bordet.

Så - har du lyst på hobby"rom" har du alltids plass til det på ett eller annet vis. Det blir bare ikke så stort og flott som om du skulle hatt et rom til overs for formålet.

Hvor har du dine hobby-greier? Det er alltid mor å dele ideer og høre om hvordan andre har det.

12 kommentarer:

 1. Her var det orden!! Jeg har et rom i kjelleren, det er bare mitt :)

  SvarSlett
 2. Fantastisk blogg du har her. Jeg måtte legge meg til som følger, for her var det jo tusenvis av tips å ta med seg. Gleder meg til å følge deg videre. Ha en herlig lørdag!

  Klem Karina

  SvarSlett
 3. Du altså. Du er komprimert krativ!
  Men overveldende herlig også!!

  SvarSlett
 4. Så god orden du har på det kreative! Vi bor 4 stk på 68 kvm. Både mannen og jeg er samlere på hver vår måte. Vi sliter med å få plass til til OG bodene er overfylte for leeenge siden...

  Ang det kreative så har jeg det i et skap i stuen, oppå skap og i skap innpå vårt soverom og i boden. Utfordringen min er at jeg ikke har system. Derfor bruker jeg ofte opp tiden jeg vil være kreativ på til å lete etter det jeg trenger for å være kreativ med!! ;) Det er jo litt dumt da...Dessuten må jeg ofte rydde unna plass på spisebordet først...for der havner alskens rot og rask...Hmmmm...beklager at jeg ikke kan inspirere noen, men jeg tar hvertfall med meg noen tips fra deg ;)

  Fin hælg! :)

  SvarSlett
 5. Så smart! Vi holder på å ommøblere og det ser ut til at det kan bli plass til både noen stoffkasser og en liten sybenk. Akkurat nå har jeg to symaskiner og en masse stoff over og under spisebordet i stua, så jeg gleder meg til den nye løsningen er på plass :) Ha en fortsatt kreativ dag!

  SvarSlett
 6. Dæffen! Her var det jammen orden i sysakene:) Skikkelig imponert over systemet og ryddigheten :) Har fått meg hobbyrom i Fjøset, men har ikke kommet så langt at jeg har fått ryddet alt på plass enda ;) Uansett tror jeg aldri jeg kommer til å ha det så ryddig som deg....

  SvarSlett
 7. flott idee!
  ulla

  SvarSlett
 8. Jeg er imponert! Jeg må også ty til kjøkkenbordet når jeg skal sy. Det er igrunn litt slitsomt for ting får jo aldri ligge ifred. Og så må det pakkes ned igjen, og opp igjen og ned igjen... *sukk*

  SvarSlett
 9. Du løfter "orden i sysakene" opp til et eget nivå!! Jeg blir helt imponert! Spesielt over tanken på at du kreerte så flotte meitaier på så liten plass!

  Jeg bøyer meg i støvet for ordenssansen din!

  Jeg har jo fått et eget hobbyrom nå. Men der ser det ikke ut ennå! Ting tar tid... ;)

  klem, c

  SvarSlett
 10. Kjenner meg så godt igjen...hver liten krok i huset må utnyttes, og det er VIKTIG at det er ryddig. Jeg har også litt sysaker i et skrin under et lammeskinn som katten ligger på oppå et bord foran kjøkkenvinduet...men jeg vet hvor det er, iallefall!

  SvarSlett
 11. Eg er så glad for syrommet mitt. Vil nødig kvitte meg med det - men føler det er trua no sidan vi har eit barn som ikkje har sitt eige soverom... Heldigvis er ho berre såvidt året og veldig fornøgd med å sove med mammaen sin :P

  SvarSlett
 12. Så herlig det lille syrommet var! Takk for fin fine komplimenter på bloggen. Symaskina og Macen står side by side her, helt genialt:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...