mandag 11. april 2011

Vil du bytte?

Jeg har vært på loppis og bruktmarked, og når jeg går gjennom fangsten ser jeg at jeg på en måte har et lite overskuddslager. Pussig det der, hvordan man kan bli litt revet med når man står der i flokken med mennesker som lurer på om dette er dagen for det store loppis-kuppet....

Først - en emaljeskål fra Olden - jeg tror egentlig ikke jeg liker fargen på den... fasongen er fin, men det var denne møøøørke grønne fargen da. Kan tenke meg å bytte den i en annen skål, emaljert eller eloksert. Lotusboller er selvsagt alltid velkomne, hehe.

Skåla er i pen bruks-stand, den har små riper etter bruk på innsida (mest i bunnen) og under, men er i god stand i forhold til mange andre jeg har sett. Flaskegrønn (samme farge utenpå og inni), ca.15cm i diameter.


Jeg har også et par tapetruller, en i knall-kult retromønster og en litt mer romantisk. Retro-tapeten hadde originalembalasje da jeg fant den, den er helt uskadd. Den andre er det tatt noe av, men det er myyye igjen. Jeg vil gjerne bytte mot annet papir eller tapeter - gjerne biter (jeg trenger jo ikke hele ruller med slik tapet, det er delvis derfor jeg kan tenke meg å bytte bort noe av det).


Retro-tapet, mønsteret er i hvitt, brunt, gyllenbrunt som går ørlitt mot grønt. Mønsteret er helt symmetrisk, det bare ser litt buet ut fordi tapeten ikke ligger helt flatt på underlaget.
Romantisk småblomstret tapet, lyseblå bunn, lys grå små blomster og prikker og buketter i kremfarget og lys gult med brungrønne stilker og blader. Overflaten er lett skimrende, litt perlemorsaktig kanskje? Veldig søt uten å bli alt for nusselig.

Jeg bytter gjerne biter av rullene mot andre biter tapet, har et par tanke-prosjekter som kunne gjort seg bra med litt tapet eller papir i rett farge og mønster...

Det hadde jo vært moro om noen kunne bruke dette til noe - det var liksom for ikke å la de fine tapetrullene bli liggende igjen (og de jeg kjøpte dem av så bare rart på meg når jeg ville ha gammel tapet, hihi)

Send gjerne en e-post til krusedull (krøllalfa) krusedull (punktum) net hvis du er interessert i noe av dette (eller legg inn en kommentar om du heller vil det). Jeg selger ikke noen av tingene, men bytter gjerne om du har noe jeg kunne tenke meg. Det trenger ikke være tapet eller skåler altså, du må gjerne komme med andre forslag om du lager eller har noe du tror jeg kunne like ♥

5 kommentarer:

 1. Knallartig på bloggtreff!! Er inne i en modus hvor "Guri gjør ting hun aldri har gjort før" :) Må prøve å bli litt tøffere ;)
  Ikke skummelt i det hele tatt. Hadde minst 50 sommerfugler i magen da jeg kom dit, men de forsvant i løpet av 10 minutter :) Bare trivelige folk. Neste gang må du bare komme - for dette var så kjekt at det garantert blir gjentatt :))
  Klæm Guri

  SvarSlett
 2. Hmm... skulle gjerne hatt noe jeg kunne bytta det ene tapetet i... er bare det at jeg akkurat nå ikke har noe å bytte i. Vel vel, dukker sikkert opp noen slik at dere blir fornøyde:) Koselig blogg du har! Likte bildene av sysakene din og stoffene. :)

  Bli gjerne med på min give away:)

  SvarSlett
 3. Heisann og TUSEN TAKK for koselig kommentar på bloggen min.. Jeg takker for alle gode råd i forbindelse med den stolen - ser for meg at jeg maler fast setene og må knuse hele stolen for å få skiftet høyde. :-) Tenkte som deg at det kan være lurt å pusse litt ned først. Og her skal det males med emaljelakk, det blir såå fint og er lett å tørke av også. Jeg rir ikke den dagen jeg saler, så din stol er nok ferdig før jeg kommer i gang. Uansett lover jeg bilder på bloggen av resultatet og dersom resultatet blir ok skal du få masse heder og ære som takk for tips/hjelpen!! :-)

  Og kjempemoro med gammel tapet. Jeg har kjøpt en del ruller på Fretex. Og nå er snart loftsrommet ferdig, mangler et strøk til på gulvet. Hele rommet er tapetsert med gammel tapet - skikkelig romantisk. Jeg har sikkert noe rester igjen om du er interessert..?
  Ha en fortsatt fin uke!
  Hilsen fra Linda

  SvarSlett
 4. Har du byttet bort skåla ennå? Hvis ikke, er jeg svært interessert, og du får (nesten) fritt valg av dingser her hjemme i bytte.

  SvarSlett
 5. den skåla har jo bare fineste fargen i verden <3
  /Lillesøss

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...