onsdag 4. mai 2011

Noe på gang!

Bare se her - jeg har funnet fram malerkosten!
Etter å ha vridd hodet litt for å finne et sted jeg kunne male noenlunde uforstyrret, endte jeg opp med å sette opp camping-respatex-bordet der veden vanligvis stabler (vinterens ved er brent opp, så da var det pluselig en ledig kvadratmeter).

Stolene var egentlig veldig fine, de... sånn passe kult slitt, med original maling og blank lakk, helt strøkne. Men jeg skulle jo ikke ha røde stoler på kjøkkenet. Nå har jeg satt i gang med sandpapir, hefgrunn og oljemaling. Det ser veldig lovende ut - fortsettelse følger!!

Har du noen vårlige fornyelser på gang i år?

12 kommentarer:

 1. Alt for mange vårlige fornyelser. Men har ikke starta på dem enda ;)

  Gleder meg til å se ferdige stoler!

  SvarSlett
 2. Det blir jo knallfint! For en flott ide! Gleder meg til å se sluttresultatet:)
  klem

  SvarSlett
 3. Det ser kjempefint og hvitt ut ;). Jeg har også malt hvitt i dag - litt på en hammock (inntil jeg holdt på å fryse rumpa av meg), gardinringer, en stol og en bladhylle til toalettet. Jeg er mest fornøyd med at jeg har tatt malekosten fatt. Konfirmasjon på gar´n er et greit pressmiddel for ting man har skjøvet foran seg lenge.

  Gleder meg til å se stolene i sitt rette element ;). Klemklem

  SvarSlett
 4. så spennende med nye stoler:) Og hvilken farge har du valgt?:)
  Ha en fin dag:)

  Trine:)

  SvarSlett
 5. Haha, jeg har en køyeseng som er oppdelt og i biter fordi jeg planlegger å male den. Maling er kjøpt og greier. Men jeg får liksom aldri ut fingeren. Så guttene mine sover i samme seng på ubestemt tid, ser det ut til. Er en god og bred seng de sover i, da. :-)

  SvarSlett
 6. Hvis du og dine kjører igjennom den lille bygda mi Eidksog - mellom Kongvinger og svenskegrensa i sommer eller en annen sommer - er du SÅ hjertelig velkommen til å avlegge utedoen mitt et besøk. Haha. Litt av et bloggtreff. Nå måtte jeg dra litt på smilebåndet her.

  SvarSlett
 7. Den heter Eidskog da, ikke det tulleordet jeg skrev over...

  SvarSlett
 8. de skal blir (eller har blitt - for nå er de ferdigmalt!) lyseblå. Isblå het fargen, men den er sånn lys retro-blå eller noe sånt. Kommer fler bilder når spisekroken på kjøkkenet er ferdig oppgradert :D

  SvarSlett
 9. Hei! Jeg kom inn på denne fine bloggen din via bloggrollen til Randi. Sånn flaks! Her var det fint å være :). Liker stilen med hverdagsberetninger, kreative løsninger og mye humor. Jeg legger meg til som følger sporenstreks! Beste hilsen Astrid

  SvarSlett
 10. Speeeeennende! Gleder meg til å se!

  SvarSlett
 11. Jepp jepp :) Kikk innom i morgen ;)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...