mandag 9. mai 2011

Pakke pakke pakke

Hurra! Jeg har fått pakke fra Hjem i tiden! Det er noen dager siden nå altså, men jeg har hatt det så deilig ute i sommerværet, og sittet lite foran PCen de siste dagene. Uansett. Dette handler altså om en stooor pakke, to ferdigmalte stoler og et kjøkken som får en ansiktsløftning. Bare se her:
 
 
 
Så stor "privat"-pakke har jeg knapt fått før - godt gjort å klare å pakke inn en stol på den måten synes jeg! Stolen inne i pakka sto absolutt til forventningene, og fikk sporenstreks plass på kjøkkenet.

På bildene ser du også resultatet av det som var på gang for et par innlegg siden: de røde kjøkkenstolene har blitt fine og blå. Jeg er kjempefornøyd, men har begynt å grue meg litt til neste trinn i prosjekt freshere kjøkken, nemlig å male tripp-trappen og den røde stolen du kan skimte i bakgrunnen... Den nye stolen skal heldigvis forbli som den er. Fint for meg.

Til slutt må jeg bare skryte av Hjem i tiden, jeg er kjempefornøyd med servicen derfra!

6 kommentarer:

 1. Oi, STOOOOOR pakke! :D :D
  Og så fint innhold, skjønner den ikke skuffa! :)

  SvarSlett
 2. Den lyseblå stolen ble jo bare driit bra!!! Keep on with the good work :)))

  SvarSlett
 3. Wow, for en pakke! Digger stolene dine, herlig farge på de begge!

  SvarSlett
 4. Ha..ha..jeg hadde blitt SÅ glad for å få en så stor pakke, selv om jeg visste hva det var. Stolene var kjempelekre de!

  Vi har også planer om å pusse ned og male tripp trappene...har skjønt at det er en omstendig jobb og er flink til å utsette...Først må vi (jeg) bestemme farger, og så må vell ungene være enig ;)

  SvarSlett
 5. TrippTrappen må du være nøye med vask og matting med, erfaring tilsier at malinga kommer av ganske fort igjen hvis ikke...

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...