mandag 24. oktober 2011

Gammelt nytt bord - høststemning

 
 
  
Deilig dag med vakkert høstlys! Jeg elsker når det plutselig kommer klare, solfylte dager innimellom de våte grå. Trærne som fortsatt har blader igjen lyser som flammende fakler i landskapet, lufta er rein og klar og verden føles så frisk, så frisk!

I stua har vi funnet fram igjen et gammelt bord - slitent men vakkert, akkurat som høsten. Jeg elsker de slitte utskårne kantene, den avskallede fineren på understellet, flekkene på bordplata, de varme fargene... Spillet i bordplata er så vakkert! Kanskje det har vært stasbord hos noen en gang - nå er det vakkert hverdagsbord hos oss fem.

Ute i hagen synger det på siste verset nå, men når jeg ser etter finner jeg små skatter. I dag har jeg ringblomst og gul solhatt på bordet, de står for en støyt og tåler litt kulde. Kanskje jeg burde spist solhatten  (et par av de røde som står ute), for halsen er ikke helt som den skal... men det kjennes ut som det verste er over. Jeg synes denne høsten har vært litt tung, jeg har vært uvanlig mye syk... men det går jo over.  Dager som denne gjør at alt føles mye bedre.

Deilig varm krydret te i koppen -levende lys - sol ute  - klar høstluft - flammende farger - jeg ønsker meg fler slike dager før den mørkeste tida kommer.

Håper du også har noen deilige  høst-dager innimellom de tunge grå

5 kommentarer:

 1. Koselig høststemning hos deg i dag, og et kjempe flott bord! Gøy å finne frem noe nytt (gammelt.. :) i blant - forandring fryder! :)
  Fine feriebilder fra turen deres.
  KLEM

  SvarSlett
 2. Det er så godt å ha deg tilbake i Norgeslandet.
  Deilige bilder og deilige ord.
  Er så glad i deg, vennen.

  SvarSlett
 3. Her er det også herlig høstvær (innimellom kulingen og stormene ;))
  Kjempefint bord :)
  KLÆm

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake til høst!! Deilige flott høst!!
  Fine bilder :)

  SvarSlett
 5. Takk for koselig kommentar inne hos meg!
  Så gode bilder du tar, litt annen vinkel,
  noe som inspirerer. Jeg melder meg som
  følger hos deg.

  Hilsen fra Unn :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...