mandag 7. november 2011

Det kommer seg!

  
 
 
Hurra! Gangen begynner å "ta form" igjen! Rommet er lite, men har har alt byttet plass! Vogna brukte stå under vinduet - nå står benken der. Kommoden sto i hjørnet, men nå er det plass til NYE KNAGGER der istedet! Mange knagger med GOD plass til ungenes jakker. Hurra! Det er SÅ stor forskjell, nå henger de opp selv med en gang de kommer inn, selv 7-åringen som stort sett alltid slengte fra seg på golvet!

Nå har jeg fått på plass det grunnleggende. Møblene er der jeg vil ha dem, men detaljene har jeg ikke helt klare enda. Kommoden skal få nye knotter - fant noen perfekte fra Anne Black, men til 80 spenn stykket blir det 800,- for hele kommoden, og det er liksom ikke der budjsettet ligger...

Jeg fikk endelig bruk for en av de gamle nattlampene jeg har liggende i kjelleren også, er den ikke kul?

Kokka skal kanskjefå en makeover, tenkte å pelle ut urveket og lage ny urskive. Eller spraye "ramma" hvit og sette inn nytt papir. Eller noe helt annet. Får se når jeg får ånden over meg!

Kanskje bytter jeg ut den kjedelige "regntøyknaggen" i furu med en liten festlig kule-knagg også? (Ikke at den synes særlig godt når alle dresser og regntøy henger der på plass...)

Jeg må henge opp noen kurver et sted også. Lurte på å henge opp en hylle over knaggene, men tror det blir litt rotete. Nå heller jeg mot å ha kurver det speilet henger, og å henge opp et større speil over knaggene. Kanskje en stor kurv på gulvet under knaggene? Eller en sko-rist? Hm...

Er fortsatt i tenkeboksen - tenk gjerne høyt sammen med meg!

HER kan du forresten se gangen slik den var før.

13 kommentarer:

 1. godt jobba!! ..og lykken er mange mange TOMME knagger klare til storinnrykk ;)

  SvarSlett
 2. Dette ble jo skikkelig knallbra!! Disse gangene der alle klærne og skoene skal inn, er ikke lette å få til.... Har en gang selv jeg hvor det er alt for mye sko og klær inni. Prøving og feiling hele tia ;)
  Ha en flott tirsdag i nygangen :)
  KLæm

  SvarSlett
 3. Fine gangen:) Ååååå sånne lamper har jeg to av i kjelleren, de er røde:) Liker dem, men vet sannelig ikke hvor jeg skal klaske dem opp:)
  Den knaggrekka kan du da vel bare male, eventuelt kan du ta av knottene lime tapet på, lakke over og sette på de sprayede knottene igjen:) Kr 79,- for drøy,fin lakk på Jula:)
  Kanskje du kan henge kurvene rett på veggen, mye å velge mellom på kurvfronten:)
  Kom gjerne til Fretex en gang jeg er på jobb:) denne uka idag til 14.00 og på fredag til 15.00:) I neste uke jobber jeg mandag, tirsdag, torsdag:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 4. For en fantastisk blogg å komme over! Ikke noe minimalisme, ikke noe tilgjort "jeg-liker-retro-fordi-det-er-in" og masse sjarm. Her kommer jeg igjen!

  SvarSlett
 5. FOR en forandring!
  Du kan trylle med interiør og planlegging du!
  Nå ble det sååå lekker det i gangen din!

  SvarSlett
 6. Så tøft og smart! Deilig når man har det
  praktisk, det er man avhengig av med unger i huset. Selv har jeg en datter, som har fem barn,
  så jeg vet hvor mye det har å si...

  Klem Unn :)

  SvarSlett
 7. Så fint det ble! Det må være deilig med mye oppbevaring og nok knagger. Og en benk å sitte på når man skal skifte er kjekt å ha.
  Veldig fin nattlampe også:-)

  SvarSlett
 8. Så utrolig flott gangen er blitt. Elsker grønnfargen! ♥ Ser du følger bloggen min, vil bare informere om at jeg har endret bloggnavn fra Hipt å hekle til hekleglede.blogspot.com. ;-)

  SvarSlett
 9. Se der ja, det ble jo storveis! Mamma og jeg kikket litt etter knotter til deg i helga men fant ikke... Skal til KBH lørdag ogshoppe litt, kan kikke da og sende mms hvis jeg ser noen fine :)
  Klem søss

  SvarSlett
 10. Kjempefint! :D
  Heier på idéen om å ha kurver der speilet henger.
  Kanskje en kortere versjon av noe sånt: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40163778/ med kurver på?

  Eller noe som kan henge rett på veggen, som her:
  http://www.ellos.no/dv/20-Hjem-Mobler-Hyllerogoppbevaring-Smaoppbevaring/_/N-fm8?Nr=291637 (disse likte jeg godt)

  Disse kan vel også henges på veggen, og finnes i farge som matcher gangen ;) http://www.ellos.no/dv/20-Hjem-Mobler-Hyllerogoppbevaring-Smaoppbevaring/_/N-fm8?Nr=253599


  Holder også på med gangen her hjemme, vi har en smal avlang versjon, det meste er på planleggingsstadiet... men har fått opp knagger, i det minste, og det er deilig!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...