mandag 21. mars 2011

Fargerik regnværsdag

  
  
  

Minstemor og jeg har vært på bytur i dag - noen ærender må gjøres selv om det regner ute. Ruskevær virker ofte verre innefra enn når man først kommer ut, og vi hadde en riktig koselig tur i regn og blest.

Vi ble våte begge to - men det var ikke så kaldt, så det var i grunnen bare forfriskende. Når jeg i tillegg hadde med både blomster, ny kopp og trendy te hjem, kan jeg med hånden på hjertet si at det absolutt var verdt det!

Dagens shoppingtips for Trondheim er forøvirg at Nøstebarn har igjen haugevis med salgsvarer, (jeg kjøpte nytt sett med brun genser og longs, hurra!!!), og Chez Nous har opphørssalg med 20-35% på nesten hele sortimentet. Verdt en titt for den som har penger til overs, her var det penger å pare... (jeg hadde ikke så mange penger å spare i dag dessverre ;) )

9 kommentarer:

 1. Se der ja. Regnfull dag, men varme, varme bilder. ♥

  SvarSlett
 2. Herlige bilder! Og nydelige ranunkler. Det håper jeg på å finne neste gang jeg skal innom en blomsterbutikk. :)

  SvarSlett
 3. Jeg har alltid elsket ranunkler. Etter mange mislykkede forsøk på å dyrke dem selv er de (heldigvis for meg) super-trendye akkurat nå ♥

  SvarSlett
 4. Heisann. Fant deg via Foreldremanualen, og synes du har en utrolig koselig blogg. Ble så betatt og imponert av alle de fine innleggene og smarte løsningene dine, så nå har jeg lest meg helt tilbake til ditt første innlegg. :)
  Har lagt meg til som følger, så jeg kan finne veien tilbake hit senere!
  Klem fra inger-Lise

  SvarSlett
 5. Regn? Med da skulle jeg gladelig sendt deg en halvtimes sol i dag - såpass raus kunne jeg vært ;). Skjønt det har blåst litt. Innlandsberter er ikke så godt vant med vind.

  Rød paraply - det frisker sannelig opp en regnværsdag - for ikke å snakke om ranukler ;).

  Hei og hopp ;).

  SvarSlett
 6. Hei, supertrivelig blogg du har! Skal blir morsomt å følge deg videre:) Ja, skikkelig regnfull dag i tøndelag i dag! Selv er jeg ikke av de bloggerne som kan skryte på meg flere 100 kvadratmeter, men vi har det helt toppers i kårstua her på farmen som rommer 90 kvadratmeter. Her er vi 4 tobeinte, og 1 firebeint, og av og til synes jeg våre 90 blir litt i minste laget. I alle fall på regnværsdager hvor regntøy og støvler må hurtigtørkes til neste dag....Men det går som regel bra! Det gjelder å finne på smarte løsninger, det ser jeg at du vet alt om:) Ha en fin fin uke:)

  SvarSlett
 7. Så ut som dere hadde en super herlig by dag. Å både kopp og blomster var kjempe fine.
  Må hvist ta meg en bytur jeg å.

  SvarSlett
 8. Det er dørstokkmila som er den værste ;) Når man først kommer seg i gang er det jo som oftest bærre lækkert :))

  SvarSlett
 9. Koselig!! Ja enig i den at det verste er før man kommer seg ut ;)
  Takk for hilsen inne hos meg (ja treig med å takke, beklager)
  Fin dag videre til dere!!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...