søndag 6. mars 2011

Problemområde #1: oppdrag utført!

Organisert og kreativ helg! I dette innlegget fortalte jeg at vi skulle gjøre noe med TV og stereobenk, og nå er det gjort! Etter en lengre runde til diverse bruktbutikker, endte vi opp med å hente og modifisere litt på en toalettkomode som sto i butikken min

Her ble det god plass gitt!
Skuffene må vike for at alle boksene skal få plass
Her må det sages!!
Hva kan vi få plass til her mon tro??
JO-NI møbelpolish er det som skal til for å freshe opp gammel lakk og finer
Resultat: FORNØYD!!!!!!! ♥♥♥
Jeg så mange fine skjenker på bruktbutikkrunden, men de var aaaalt for store for vår lille sute. Toalettkommoder (som gjerne er en del av soveromsbøblement fra 3-4-50-åra) er mindre - og gjerne billigere, mao genialt for oss trangbodde. Vi skrudde av medfølgende speil, og vandaliserte den litt ved å sage vekk skuffe-skillene og deler av bakveggen. Ingen dårlig samvittighet på grunn av det, denne typen møbel florerer det av på bruktbutikker og loppemarkeder!

Jeg så flere lignende møbler på bruktbutikk-runden, men denne som sto i min butikk var 1) graits og 2) passet bedre til skapet vi har fra før. Vinn-vinn for oss, med andre ord.

Denne typen kommoder er nokså dype, så det er plass til et PC-kabinett uten at det stikker ut noe sted. Jeg målte fler, og det ser ut som det ofte er standard dybde og bredde på skuffene - akkurat nok til å få plass til moderne PCer og forsterkere.

Jeg må forresten dele et lite Fretex-funn (jeg var skuffet over hvor dårlig møbel-utvalg de hadde - vi var på 3 butikker, men fant INGENTING av interesse). Tre nydelige spire-tallerkener (fra Porsgrunn porselen) med rose-trykk. Har kun sett disse i hvitt, med roser ble de jo helt uimotståelige ♥


Så - hva synes dere om siste oppgradering i heimen? Jeg jobber fortsatt med problemområde #2, midlertidig rapport kommer seinere ;)

16 kommentarer:

 1. Knallbra løsning! Sitter og spekulerer på tv-reol/benk-løsning selv, men har nok ikke kommet helt i mål enda. Masse gode tips å hente hos dere :)
  Ha en fortsatt fin søndagskveld :)

  SvarSlett
 2. Dette likte jeg! Det virker så gjennomført! ;)

  SvarSlett
 3. Det ble HELT utrolig flott!
  Den sjeken passet jo perfekt under tvn.
  ELSKER sagebildet!

  loveju! ♥

  SvarSlett
 4. kjekt å sjå prosessen, resultatet blei knallbra:-)
  klem Linda:_)

  SvarSlett
 5. Passet jo perfekt til skapet i hjørnet.
  Må ordne noe annet til TVn vi også, for jeg må ha bordet den står på til stuebord for å frigjøre litt plass i vår pittebittelille stue.

  SvarSlett
 6. Det ble smæshing! Fantastisk bilde #4 *humre* :D

  SvarSlett
 7. Så smart!! Å så bra resultatet ble.

  SvarSlett
 8. Ja, jeg er fortsatt (etter hele tre dager, hehe) veldig fornøyd med resultatet. Kroken med stolen har blitt min nye favorittplass, jeg ser stua fra en ny vinkel... og får veldig lyst til å gjøre noe med veggen midt imot. Det mangler nemlig noe der tror jeg.

  SvarSlett
 9. genial løsning!!
  og så fint da gitt!!
  synes den har eksakt samme farge som skapet dere hadde fra før, kan det stemme? i såfall gjorde du et virkelig kupp!!
  føles godt å stryke slike prosjekter av "to do" listen :)

  SvarSlett
 10. Ja, det er ganske nøyaktig samme farge! Skapet er mer forseggjort, med detaljer i mørkere tre, så man ser at de ikke hører sammen om man legger merke til denslags detaljer ;) Men ellers gir det er veldig helhetlig inntrykk - og det synes jeg er litt viktig i ei lita stue.

  SvarSlett
 11. Så handy dere er! Resultatet ble kjempeflott, elsker treverket i den nye tv-benken og skapet!

  SvarSlett
 12. Veldig greit å være gift med mr.Handy - eneste ulempe er at jeg blir nokså lat på handy-fronten selv *skjemmes litt*

  SvarSlett
 13. Så fint det ble, det passa jo kjempebra inn hos dere.

  Og de spire-tallerknene var jammen helt nydelige, for et funn! Jeg synes det serviset er så fint, særlig serveringsbollene til middagsserviset er jeg litt forelska i.

  SvarSlett
 14. Åh, den tv-benken ble jo helt super. Nå ble jeg riktig så inspirert til litt "thinking outside the box". Pr i dag står tv'n (som aldeles ikke er flat, forøvrig) oppå ei enkel, gammel trekasse med lokk, mens dvd-spilleren står på golvet ved siden av og samler støv. Det er et oppsett jeg ikke finnes fornøyd med, men tiltakslysta til å gjøre noe i en vrien krok har foreløpig glimra med sitt fravær.

  A propos Fretex på møbelfronten: For meg er de for alltid merka av den gangen en kamerat av meg fant et IKEA-bord prisa høyere på Fretex enn hva de skulle ha for det på IKEA da han var der dagen før ...

  SvarSlett
 15. Kjempegod ide! Jeg gleder meg til å se det!

  SvarSlett
 16. DET(!) var en kul ìdè! Har ikke tenkt på akkurat det før at man kan jo bare rive noen av hyllene vekk og vips så har du en tv benk:) Vi trenger seriøst en ny tv benk. Vår vil jeg ikke vise på bloggen min engang for å si det sånn*ler*:)! Men dette skal jeg tenke over å se om noe lignende kunne funket hos oss:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...