onsdag 30. mars 2011

Fynda på loppis!

Det er gøy det! I føljetongen "jentetur til Söta bror" presenteres i dag loppis-funnene mine. Jeg har våknet fra noen års loppis-dvale (til mannens store skrekk - men jeg har en plan og da må det vel være greit? Og det var jo en av våre felles interesser i vårt tidlige samliv, så egentlig burde han jo synes det var koselig, ikke sant?) Jeg gleder meg i allefall til hjemlig fynding utover våren også, og jeg trenger et par nye stoler til kjøkkenet ♥

  
Herlig (fullt brukbar) termos, lakkerte metallbrett for sommerliv i hagen (vi flytter delvis ut straks det er litt mildt, og det blir mye bæring ut og inn i løpet av en sommer), alt-mulig-fat i pressglass, kan brukes som små-servering av unger, fruktfat, underlag for blomsterpotter og alt mulig annet. Koppen på termosen må da være mulig inspirasjon for de fargerike melaminglassene man får kjøpt nye?

  

Fine gamle mini-bøker (sjekk midt-oppslagene på bildene lenger ned!), og masse tekstil-godbiter! Planen var å lære seg å hekle grytekluter, men nå trenger jeg ikke det, hihi. Gamle gusjefargede broderistoffer til noen planlagte prosjekter, påskeduk (valgt av minstemor) og bokmerke til størstejenta - tror det er rent sølv!


Emaljert smørsmelter - jeg har mange barndomsminner om mammas helt like røde. Elsker bordskåneren i emaljert støpejern! Den har fått litt lim på beina, de var litt skarpe. Vi trengte nytt steketermometer, og denne forseggjorte utgaven ble min til den nette sum av 12 svenske kroner (og det virker også!)


  

Dette er midtsidene i de største mini-bøkene, de er så utrolig søte at jeg lurer på å plukke dem fra hverandre og "gjøre noe med dem" (den litterære kvaliteten er så-som-så, men bildene er kjempefine!) Kanskje de kan bli til barneroms-bilder? Kom gjerne med forslag !

Nå er det jobbe-på-jobben-aksjon, selv om jeg er min egen sjef må det en viss innsats til for å tjene penger...

Ha en fin ettermiddag alle sammen!  ♥

11 kommentarer:

 1. Det var jammen mye fint du hadde sikra deg! Den termosen synes jeg var et veldig sjarmerende og nyttig kupp, ser for meg at terrassekaffe fra en sånn en må gi en ekstra bra "fika". Hos meg blir det nok også fler loppis-innlegg utover våren, jeg har gjort noen småkupp allerede jeg også. Beymring for mannen, stas for meg! ;)

  SvarSlett
 2. Söta bror, eller syster er jammen god å ha!!

  SvarSlett
 3. Så mye flott:) Gleder meg veldig til loppemarkedene nå:)

  Ønsker deg en flott onsdag:)
  W

  SvarSlett
 4. Så mye kult!!
  Jeg DIGGER den termosen! :D

  SvarSlett
 5. "Ragge stenget" Vilket namn! :-D

  SvarSlett
 6. Knallstilige saker!!! De midtsidepikene hadde kommet opp på veggen her i Fjøset i alle fall ;)
  Ha en fin onsdagskveld :)
  klæm Guri

  SvarSlett
 7. Så mye fint!!
  Jeg har nesten abstinenser, det er så lenge siden jeg var på loppemarked!!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 8. Hei!

  Så mye fiiiint du fant, heldige du! Jeg elsker loppis selv, er gjerne førstemann i køen på slike "merkedager" :))

  Janne:)

  SvarSlett
 9. Kjenner det kribler i magen...problemet er bare å begrense seg, og ikke fylle opp det lille huset altfor mye :)) Termosen <3

  SvarSlett
 10. Så herlige barnebilder. Kanskje du kan bruke rammelim på dem og ha de på tøy?
  Det er gøy.
  Hei hopp

  SvarSlett
 11. Vår og loppis! Kan man bli gladere :D Fine funn du fant deg, virkelig. Takk for god kommentar hos meg, du er også en stor inspirasjon videre for vårt vedkommende- blir jo noen år til vi utvider plassen her. Men skjønner det ikke er så lenge til hos dere? Spennende! God torsdag videre :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...