tirsdag 8. mars 2011

Frem fra glemselenDen nye kommoden i stua ga plass til en koselig lese/håndarbeidskrok, og da trengs lys! En gammel lampe ble hentet fram fra glemselen. Selv om huset er lite har vi to boder, og der er det stuet unna mye rart vi ikke har fått oss til å kaste. En aldersstegen skrivebordslampe fra vårt aller første hjem har kommet til heder og verdighet igjen.

Jeg tror det er ganske greit å finne noe lignende på bruktmarkeder eller loppis, men det er lurt å sjekke at ledinger etc. er i orden (mannen "kan" el-greier og skal ta en overhaling av denne - i mellomtiden slås den av når vi ikke er inne)

6 kommentarer:

 1. Jammen bra du la deg til, så fant jeg bloggen din! Men fem personer på 60 kvm?! Respekt! Vi var to på 42, og det var som å bo i en settekasse, følte jeg :) Fin lampe og nydelig kopp med skål.

  SvarSlett
 2. Det var en viiiidunderlig flott lampe!
  Løøøvit!

  SvarSlett
 3. Jeg kan komme med en innrømmelse, og fortelle at i prospektet (fra 2000) står det: BOA 62,5 kvm - BRA 104 kvm, så vi har litt å gå på under skråtaket og i kjelleren. Og det begynner å bli trangt altså... så vi får se hvor lenge det går før jeg må få meg en "ordentlig jobb" sånn at vi kan ta opp lån og bygge på huset.

  SvarSlett
 4. Trenger ikke være så dyrt for å bli stilig ;)
  Ha en fin dag :))

  SvarSlett
 5. Digger lampa di :)Blir nok masse kos ved den :)
  Janne

  SvarSlett
 6. Heisann du! Så hyggelig å høre fra deg :) Takk for sist! Den lampa er jo en god klassiker. God fredag!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...