tirsdag 29. mars 2011

Söta broders fortreffeligheter

Det er herlig å være på jente-tur! I helga var jeg i svensk stuga med gode venninner (deriblant An-Magritt med RomantiskRetro, som et par av dere kjapt gjettet etter forrige blogg-post). I den røde stugans umiddelbare nabolag ligger vidunderlige Esthers Café, med deilige kaker og smörgåsar, men også loppis, russiske frø(!) og herlig nipsete interiørbutikk.

   
   
   

Etter flere runder i avdelingene for gammelt og nytt interiør var det fika-tid. Deilige svenske kaker og vond italiensk brus. Svensk marengs, blåbærpai, karamellkake og andre søtsaker gikk ned på høykant hos både store og liten, den italienske brusen var det verre med... (Flaskene var heldigvis spesielt fotogene, så litt fikk vi jo igjen for pengene... men ikke en gang 2-åringen ville ha resten av ingefær-brusen.)

 

          
Siden An-Magritt har mye bedre kamera enn meg og dermed kunne ta lekre nærbilder av kake, godis-påsar og påsk-egg nøyde jeg meg med å ta bilde av henne mens hun tok bilde av ovennevnte. Nydelige Ulla fra eye2eye passer på at alt blir som det skal. Kake, godis og pynt kan du se bilder av hos An-Magritt - i bloggen RomantiskRetro (og da var det nok reklame for henne i dag tror jeg. Greit at vi er gode venner, men det får være grenser! Tjihi...)

Alt i alt er både stor og liten fornøyd med turen, men også veldig fornøyde med å komme hjem igjen! I dag har vi kost med manne-pappa og store-jenter, samt akklimatisert oss fra vår tilbake til vinter, og i morgen er det atter hverdag. Takk takk takk til de flotte jentene som plutselig og helt uventet inviterte meg med på tur! ♥ 

6 kommentarer:

 1. Damen brevid fotografen har bus i blicken!

  SvarSlett
 2. herlige bilder fra Esthers cafe:)
  Klem Trine:)

  SvarSlett
 3. Takk for masse god reklame ja!
  Men er jeg ikke litt rar i ansiktet på det bildet der? Haha!

  SvarSlett
 4. Njæ, synes du ser helt vanlig ut jeg??

  SvarSlett
 5. Man må ha seg noen lufteturer for seg selv også :) Ser ut til at dere hadde en knall tur :))

  SvarSlett
 6. Hahaha fantastisk siste bilde!
  Ser ut som ulla tenker "det får da være måte på fotografering" haha.

  Skulle gjerne vært der med dere, men slik passet det ikke denne helgen ;(

  Får treffes en annen gang vi :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord - jeg elsker tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...